sobota 5. ledna 2013

Prostřeno

Mám moc ráda sváteční obědy a hezké prostírání. Přemýšlela jsem, čím by se dal třeba takový nedělní oběd ještě více vyšperkovat. Poslední dobou se mi moc líbí bílé látkové ubrousky a hlavně kroužky na ně, které můžete mít v jakémkoli stylu si zamanete.
 
Zatím žádné kroužky (ani ty látkové ubrousky :-) ) nevlastním, ale rozhodně se je chystám pořídit. A pokud jste na tom stejně jako já, přináším vám malou inspiraci.
 



Jestliže nechcete do kroužků investovat, není nic jednoduššího než si je vyrobit. Můžete použít různé materiály od stuh až po vyztužený balicí papír. Anebo si je můžete rovnou vytisknout, třeba tady :-)


 
 
A co vy? Řešíte u stolování takové detaily? :-) Přeji vám dobrou chuť k obědu :-)


6 komentářů:

  1. Moc pěkná inspirace. Já jsem naposledy řešila stolování při štědrovečerní večeři. Jinak tomu moc nedáme :-D Ale to jsem se právě vyřádila s látkovými ubrousky. A na tvých obrázcích se mi moc líbí ten vpravo nahoře: červeno-bílo-modrá kombinace.

    OdpovědětVymazat
  2. Ahoj, jsi Blanka, že jo? :) V létě jsem od tebe kupovala nějaké věci na nákup/prodej a teď jsem tě poznala na fotce jako odběratele Kissbook:)Máš pěkný blog, taky už chvíli přemýšlím, že si nějaký vytvtořím :)Takže jsem tvůj follower a přeji hezký den :) Simona

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jee, ahoj Simčo :-) no super, tak dej pak vědět, až se do blogu pustíš, ráda se přijdu podívat :-)

      Vymazat