středa 23. ledna 2013

New In

Jak jsem slíbila v minulém článku, přináším vám dnes výsledek mých mininákupů. To jsem takhle jednou jela k lékaři :-) Při čekání na vlak tam jsem měla asi 15 minut a při čekání na vlak zpátky asi 7 minut...zvládla jsem, co se dalo :-)
 
Prošla jsem tři své oblíbené obchody a všechno, co jsem pořídila, je z Camaieu. Koupila jsem tam dvě sukýnky s 60% slevou, která mě obzvlášť potěšila, pak slim džíny a pruhované tričko. Poslední dvě věci už ve slevě nebyly, ale ceny byly i tak moooc příjemné :-)
 
Z "výletu" jsem si ještě přivezla Yankee vosk do aromalampy s vůní čistých ručníků a od kamarádky jsem dostala jako milý dáreček krásné záložky do knížky. A čím jste v poslední době udělali v obchodech radost vy? :-)


 
 
 

 



 

4 komentáře:

  1. Jéé tak nakonec máš slimky, to já to tipovala na tu bílou košili :-) Moc se mi líbí ta růžová sukně, už se těším na tvé outfity. Větší nákupy ve slevách jsem dělala hned po Novém roce (třeba 2 kabelky a taaak :-)) A naposledy jsem si udělala radost jídlem, ano jídlem - mňamky z Marks and Spencer (celá taška :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Bílou košili jsem bohužel zatím nesehnala...ve Vero Modě na mě zbyla už jen ve velikosti L...no kdo zaváhá :-) a co sis koupila dobrého? :-)

      Vymazat
  2. Ahojky,růžová sukně je super a Yankee candle taky miluji :))Naposledy jsem si ve slevách udělala radost zlatou sukýnkou a tričkama za 70,- a 125,- :)) No nekup to ! :) hezký den S.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Zlatá sukýnka musí být úžasná :-) a trička se vždycky hodí a ještě ke všemu za takovou cenu :-) Tobě taky krásný den!

      Vymazat