čtvrtek 3. ledna 2013

Filofax

S novým rokem se většina z nás shání po nějakém pěkném diáři. Já sama jsem jich vyzkoušela za posledních pár let rovnou několik, nakonec jsem zakotvila u diáře Filofax, který vám také v dnešním příspěvku ukážu. Tenhle diář má tu výhodu, že jakmile si ho jednou koupíte, další roky už pořizujete jen náplň a krásný kožený obal zůstává.

Můžete si vybrat z několika velikostí, uspořádání kalendáře, materiálu...každý si přizpůsobí vše podle svého.
Mně nejvíce vyhovuje velikost diáře "osobní" , vejde se pohodlně do kabelky a dobře se do něj píše.

A protože miluju papírnictví, baví mě na tomhle diáři i dokupování příslušenství, jako jsou různá lepítka, samolepky se symboly, které využijete k jednoduchému označení v diáři, nebo třeba mapa světa, a dokonce i zrcátko :-)




 
 
Tak tenhle krasavec se mi dostal před pár lety do rukou a nemůžu si ho vynachválit!


 
 
 
Jsem zvědavá - který byste si vybrali vy? :-)
 

 
Ukázka možných doplňků a kalendáře 
 
všechny fotky jsou z tohoto webu

 
 A nakonec jedna pracovní s původcem dnešního článku :-)
 
 
Už máte svůj diář na letošní rok? Co vše do něj zaznamenáváte? :-)
 



9 komentářů:

  1. Filofax se mi jednu dobu strašně líbil, ale bohužel jsem na diaře úchyl a často se mi sejdou doma i tři :D Takže bych ho asi neužila několik let :D Možná že na něj někdy stejně dojde :)
    http://nemesisjournal.blogspot.cz

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Tak takový problém mám taky - většinou se mi líbí ještě tak min. další tři diáře ročně, ale ono se to nakonec vždycky na něco využije :-))

      Vymazat
  2. Já diáře zbožňuju :-) Tenhle rok se mi jich sešlo několik, různě tématicky zaměřené a s různými plánovači. Mě osobně se velmi líbí diáře Original by Albi, ráda si vybírám z jejich krásných desingů. Proto nevím, jestli by mě uspokojilo kupovat "jen" náplně, když si vybírám podle obalu :-D Navíc musím mít diář opravdu velký vzhledem k tomu, že ho využívám pro pracovní i osobní zápisky. Z tvých obrázků se mi moc líbí ten fialkový poslední diář na fotce vpravo dole, to je můj favorit :-) A podle poslední fotky vypadáš na vyložene "diářový typ" ;-)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Albi diáře jsou moc krásný, musím se vždycky krotit, když je vidím :-)

      Vymazat
  3. Hezké:) Já ale doma žádný diář nemám ,protože mi nikdy dlouho nevydrží si do něj něco zapisovat:P

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Jée to já bych bez diáře nemohla být, mám tam úplně všechno, kdybych ho ztratila, byla bych jak bez ruky. A kdyby ho někdo našel, tak by se dost ze zápisků pobavil :-D

      Vymazat
    2. Souhlasím s Marky, to by bylo počteníčko :-) To Tě, Andrejko, obdivuju, že si vše pamatuješ i bez diáře, já bych byla ztracená :-)

      Vymazat
  4. máš hezký blog :) jsem tvojí čtenářkou, ráda bych tě pozvala ke mě na giveaway a budu moc ráda když se přidáš také mezi moje čtenářky :) měj se krásně onlygirlnn.blogspot.com

    OdpovědětVymazat