sobota 12. ledna 2013

Co si obléknout na ... ?

Chtěla bych vám dnes představit takový můj projekt, něco jako seriál, který budete moci sledovat u mě na blogu. Každá z nás někdy tápe, co si obléknout na tu a tu příležitost, nevíme, co se hodí, co by bylo šik nebo co určuje etiketa. Proto bych se jednou za čas chtěla zaměřit na určité události nebo situace, kdy se nad svým oblečením a doplňky musíme zamyslet trošku více než obvykle.

Tento seriál nese název "Co si obléknout na ... ?", místo tří teček zde samozřejmě bude konkrétní událost. Mohu vám prozradit, že jako první téma bude "Co si obléknout na pracovní pohovor?", na kterém už nyní pracuji.

Moc mě potěší, když do komentářů napíšete, jaká konkrétní oblast by zajímala právě vás a já ráda článek do budoucna připravím :-) Doufám, že si užíváte bezva víkend, zrovna se chystám jít plavat, co vy? :-)


zdroj

4 komentáře:

  1. Ahoj, moc pekny napad-pracovni pohovor je vynikajici, dalsi tipy: divadlo (alternativni i kamenne (Narodni, treba), rande, zkousky na VS (nebo maturita), dovolena (asi ne kampovani na Palave, takze spis v Rime, Madridu apod.), svatba a jiste mnoho dalsich. vyborny a originalni napad! Katka

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Ahoj Káťo, jsem ráda, že Tě to zaujalo a děkuji za tipy, které by Tě zajímaly :-)

      Vymazat
  2. Jéé tak tenhle článek na pokračování se mi moc líbí! Už se těším na první outfit. Jak psala Katka, můj tip je taky na divadlo (jak když jdeš do Národního, tak i třeba do Palace na Václaváku). A ta svatba je taky supr nápad. No a pak třeba rande :-D A nebo když jdeš do klubu tančit. A určitě se budu těšit na spoustu dalších nápadů!

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Marky, díky za moc hezkou reakci, rande určitě bude :-D

      Vymazat