úterý 12. února 2013

Valentýnské dárky na poslední chvíli

Jak jsem slíbila v minulém článku, přináším vám dnes pár tipů na dárečky na den zamilovaných na poslední chvíli. Jak už víte, Valentýna u nás doma neslavíme, přesto mě ale tenhle svátek nějakým způsobem baví :-) Už hodněkrát jsem slyšela, zejména od mužů, že nepotřebují nějaký speciální den na to, aby svému protějšku vyznali lásku a něčím milým ho obdarovali. Moje zkušenost je, že kdo tohle říká, nedělá to nikdy.
 
Dárky z lásky se mi moc líbí, nejlepší jsou ty, které jsou nečekané a jsou darovány jen tak. Pokud slavíte Valentýna, možná se nějaký ten dáreček čeká, ale přesto si myslím, že by to mělo být něco malého, milého a pokud možno vyrobeného.
 
A teď už ke konkrétním tipům. Co by tedy mohlo váš protějšek potěšit?
 
1) láska prochází žaludkem poprvé aneb vlastnoručně uvařená večeře...nevadí, že v kuchyni nejste zkušená profesionálka, vašeho partnera jistě potěší, že si kvůli němu dáte tu práci a zkusíte například jeho oblíbené jídlo nebo něco netradičního (co třeba domácí hamburger s domácími hranolkami?)

zdroj

2) láska prochází žaludkem podruhé aneb do ozdobné sklenice naložte narychlo sýr s bylinkami a kořením. U nás je nejpopulárnější klasický nakládaný hermelín, který dělám podle tohoto receptu. Většinou je na uložení potřeba ideálně trochu víc čas, ale i přes jednu noc se to dá zvládnout, navíc kde je psáno, že se do něj váš milý pustí už ve čtvrtek večer? :-)


zdroj

3) vaše oblíbená fotka ve stylovém rámečku nebo jakkoli upravena třeba do malých puzzle nebo klíčenky. U nás tyto dárky, včetně fotoknih, které jsou náročnější na čas, slaví vždy ten největší úspěch.


zdroj

4) mým horkým tipem je vlastnoručně vyrobená poukázka na domácí masáž třeba i spolu s masážním olejem v balíčku. Tímhle dárkem jen tak někdo nepohrdne ;-) Masážní olej vám mohu doporučit ten od L´Occitane, je bezkonkurenční!


 
5) pokud si někdo není jistý, jestli si dárky se svým protějškem bude dávat nebo ne, zkuste to vyřešit jako já loni (to byla ještě nějaká snaha tenhle svátek slavit :-) ) Kupte si krásné spodní prádlo a spokojenost bude na obou stranách! úspěch zaručen :-)
 

 

Čím jste se rozhodli obdarovat svůj protějšek? Máte nějaký další tip na dárek? Budu ráda, když ho zanecháte v komentářích :-)

P.S.: Když jsem dělala takový mini výzkum pro tento článek u mého přítele, dozvěděla jsem se, že nejlepším dárkem jsou stejně lístky na fotbal...takže tolik k tomu :-D

7 komentářů:

  1. Máš moc hezké typy ,já sama ještě nevím:(

    OdpovědětVymazat
  2. Já jsem rozhodnutá tento rok pro variantu 5 :-) Kdyby bylo 1 nebo 2, tak se mi pak rozhodně budou hodit tvoje fit tipy a cvičící videa :-D Ještě mě včera napadlo, zda nevyrobit "hrací kostku", kde bude na výběr např. masáž, večeře, sex, kino apod. a co si drahý hodí, to ten den/večer bude mít... Možná se něco takové dá i koupit. A ty si užij Valentýna u kadeřnice ;-) Tvůj milý je vtipálek (leda bys zbožňovala fotbal..)

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. kostka je super nápad :-) a s dárkem č. 5 chybu rozhodně neuděláš! :-D

      Vymazat
  3. Ahoj děvčata! U nás Valentýn také neprobíhá nějak oslavně. Navíc letos hraje ve čtvrtek Sparta důležitý zápas (fotbal), tak to vidim, že si udělám ten hambáč pro sebe!! :-D

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Evčo, to jsi mě pobavila :-) se Spartou jsem také smířená :-) ten hambáč bych si pro sebe taky mohla udělat, hned po příchodu od kadeřnice :-D

      Vymazat
  4. Jéé, tak ten kupon na masáž určitě udělám, zrovna mi přišel kokosovej olej, takže paráda.
    Děkuju moc!:)

    OdpovědětVymazat