pátek 1. března 2013

Sluneční inspirace

První březnový článek nemůžu věnovat ničemu jinému, než těšení se na jaro, které je tady přesně za 20 dní :-) Už se nemůžu dočkat, až začnou svítit první jarní paprsky a my odložíme těžké zimní oblečení a vyměníme ho za trenčkoty a baleríny. K mým jarním outfitům budou neodmyslitelně patřit i sluneční brýle, které se chystám v nejbližších dnech pořídit. Moje poslední kvalitnější jsem si rozsedla, tak musím holt koupit nové :-) Ale ne že by mi to nějak extra vadilo, znáte to :-))

Pro nové brýle zamířím určitě do optiky. Mám i několik brýlí z módních řetězců jako je C&A a pod., ale ráda bych měla alespoň jedny kvalitnější. Jsem tedy zvědavá, co vyberu, prozatím sháním inspiraci na typ slunečních brýlí, který by byl šik a zároveň nadčasový.

Inspirovala jsem se u mých oblíbených celebrit, které byste dali svůj hlas vy? :-)





4 komentáře:

  1. Já mám taky jedny brýle z optiky a jedny z Orsay, určitě je to dobrá investice. Pro mě jsou takovou "moderní klasikou" brýle Jennifer Aniston a Victorie Beckham.

    OdpovědětVymazat
  2. Asi určitě pilotky:) ty mám aji jedny doma:)

    OdpovědětVymazat
  3. Ahojky :) ráda bych tě pozvala na svůj blog, kde se můžeš zúčastnit giveaway o psaníčko! :)
    Jinak přidávám si tě, budu ráda když se u mě zastavíš a pokud se ti tam bude líbit, přidej si mě taky :)
    Good luck with blog! Nina

    http://newayofashion.blogspot.cz/

    OdpovědětVymazat
  4. Dnešní sluníčko a tvůj článek mě úplně jarně naladili!!! Děkuju :-)
    Co se týče brejliček...ty první teď děsně "frčej", ale mně moc nejdou...proto zatím zůstávám u č. 2 a 3...to je klasika!

    OdpovědětVymazat