sobota 9. března 2013

Schladming´s Moments

Moje milé čtenářky (čtenáři? :-) ), zdravím vás po menší odmlce, kdy jsem se věnovala lyžování v Rakousku. Dnes Vám tedy přináším tak trošku jiný "outfitový" článek, aneb co jsem si oblékla na lyže :-) Když jsem celkem před nedávnem vybírala svůj sportovní outfit, chtěla jsem nějaké neutrální barvy.
 
Znáte to, na lyže člověk vyrazí jednou, maximálně dvakrát, ročně, a proto se dá předpokládat, že vám zakoupené oblečení bude dělat společnost několik sezon. Bundu jsem si kupovala ve svém "bílém období" a černé kalhoty jsou klasika. Tuhle černo-bílou kombinaci, ve které se cítím moc dobře, mám doplněnou o červenou lyžařskou výbavu. A jaké barvičky nosíte na lyže vy? A kam jste letos vyrazili? Kromě outfitu vám přináším také pár momentek z celé dovolené, měli jsme se opravdu báječně, lepší počasí jsem na horách ještě nezažila :-)
 
 

lyžařská bunda a kalhoty Alpine Pro







 
 



4 komentáře:

  1. Téda to počasí vypadá dokonale! Takhle azuro už jsem dlouho neviděla. Sluší ti to i na lyžích ;) No a pak co jinýho by mě mohlo zaujmout, než ta palačinka :-D Hory závidím, my jsme letos nikdy nebyli.

    OdpovědětVymazat
    Odpovědi
    1. Palačinka byla úžasná :-) Počasí vyšlo taky skvěle! Určitě si zalyžuješ příští zimu ;-)

      Vymazat
  2. To jsou krásno fotky:) A měli jste tam moc krásné počasí;)

    OdpovědětVymazat